Stenungsön Runt

Anmälan och inbjudan

Stenungsön Runt 2023

Seglingen genomförs söndagen den 20 augusti och sista anmälningsdatum till ordinarie pros  är den 16 augusti. Efteranmälan kan ske genom personligt besök på tävlingsexpeditionen den 20 augusti kl. 8.30-10.30 där betalning sker direkt vid anmälan.  

Klasser: Laser Master, 2-krona, Jolly-Scott och OK-jolle

Länk till inbjudan

Länk till anmälan

Meddelande 1  - Ändrad starttid

Länk till Seglingsföreskrifter 

Länk till anmälda deltagare 

Länk till startlistan

Anmälningsavgiften är:

Betalning

Med ditt VISA, Master Card eller Diners kort kan du betala anmälningsavgiften genom att ange kortnummer och CV-kod.

När du betalar med kort: Tänk på att du kanske måste ansluta/administrera ditt kort till Verified by Visa/Master Card SecureCode för att kunna göra kortbetalning.

Om du betalar från utlandet måste du kontrollera att du har betalt alla kostnader så att de inte belastas Stenungsunds Segelsällskap.

Vi ser helst att du betalar din anmälningsavgift med kort. För er som ändå vill betala via bankgiro är det nr 5614-6558, ange då referens nr. Anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast 16 augusti. 

De uppgifter du anger kommer att användas i administrationen av tävlingen. De uppgifter som publiceras på hemsidan är endast namn, båtklass, segelnummer och klubb. StSS och Tjörn Runt har avtal med sponsorer öppnat upp för möjligheten att använda deltagarnas adressuppgifter för reklamutskick.