Anmälan och inbjudan

Välkomna till Tjörn Runt by COWI 2024

Seglingen genomförs lördagen den 17 augusti.

OBS! Deltagare som kappseglar doublehanded kommer i år inte ha en egen startgrupp utan startar med övriga båtar med liknande SRS-tal.

Observera attt anmälan innan 2024 års SRS tabell är släppt kommer baseras på SRS tabellen för 2023 och kommer korrigeras av arrangören när 2024 års version är tillgänglig.

Inbjudan går att ladda ner här 

Länk till anmälan Tjörn Runt by COWI 2024

Länk till Deltagarlista Tjörn Runt by COWI 2024

Seglingsföreskriter

Länk till rorsmansförklaring

Anmälningsavgiften är beroende av vilket SRS tal din båt har i

grundstandard.

 

Tjörn Runt by COWI Cruising 2024 

Seglingen genomförs lördagen den 17 augusti

Inbjudan går att ladda ner här

Länk till anmälan för klassen Cruising 2024 

Länk till Deltagarlista klassen Cruising 2024

Observera attt anmälan innan 2024 års SRS tabell är släppt kommer baseras på SRS tabellen för 2023 och kommer korrigeras av arrangören när 2024 års version är tillgänglig.

Seglingsföreskrifter

Efteranmälan kan endast göras vid personligt besök på tävlingsexpeditionen fredagen den 16 augusti kl. 15.00 - 21.00, där betalning sker på plats.

Anmälningsavgiften är: 

Anmäl ert lag!

Ett lag består av tre båtar i valfri grupp, Laget består av seglare som på något sätt har en relation till varande, Klubb, företag, kompisgäng.

Anmälan till lagkappseglingen sker på STSS hemsida från onsdagen den 14 augusti och senast fram till fredagen den 16 augusti kl. 21.00 eller i samband med registreringen.

Kostnad är 300 kr för hela laget utöver anmälningsavgiften för varje enskild båt. Vandringspris och glaspriser till de tre främsta klubblagen.

Länk till anmälan lag 

Länk till deltagande lag

Sjösättning

För beställning av tid för sjösättning på Stenungsunds Båtklubb kontakta Ola Börjesson tel. 0707-21 08 31.

Kostnaden för sjösättning och upptagning är SEK 600. Enbart sjösättning kostar SEK 400.

Sjösättning på fredagen och upptagning på lördagen efter segling.

Betalning

Med ditt VISA, Master Card eller Diners-kort kan du betala anmälningsavgiften genom att ange kortnummer och CV-kod.

När du betalar med kort: Tänk på att du kanske måste ansluta/administrera ditt kort till Verified by Visa/Master Card SecureCode för att kunna göra kortbetalning.

Om du betalar från utlandet måste du kontrollera att du har betalt alla kostnader så att de inte belastas Stenungsunds Segelsällskap.

Vi ser helst att du betalar med kort. För er som ändå vill betala via bankgiro är det nr 5614-6558 ange då referens nr. Anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast 15 augusti. 

De uppgifter du anger kommer att användas i administrationen av tävlingen. De uppgifter som publiceras på hemsidan är endast namn, båtklass, segelnummer och klubb. StSS och Tjörn Runt by COWI har avtal med sponsorer öppnat upp för möjligheten att använda deltagarnas adressuppgifter för reklamutskick.