Anmälan och inbjudan

Välkomna till Tjörn Runt by COWI 2023

Seglingen genomförs lördagen den 19 augusti och sista anmälningsdatum till ordinarie pris är den 16 augusti. Nytt för i år är att det går att efteranmäla sig den 17-18 augusti på länken nedan. För mer detaljer kring anmälan och avgifter, se inbjudan.

OBS! Deltagare som kappseglar doublehanded kommer i år inte ha en egen startgrupp utan startar med övriga båtar med liknande SRS-tal.

Inbjudan går att ladda ner här 

Länk till anmälan Tjörn Runt by COWI 2023 

Länk till Deltagarlista Tjörn Runt by COWI 2023

Seglingsföreskriter

Länk till rorsmansförklaring

Anmälningsavgiften är beroende av vilket SRS tal din båt har i

grundstandard.

 

Tjörn Runt by COWI Cruising 2023 

Seglingen genomförs lördagen den 19 augusti och sista anmälningsdatum till ordinarie pris är 17 augusti. Nytt för i år är att det går att efteranmäla sig den 18 augusti genom personligt besök på   tävlingsexpeditionen. För mer detaljer kring anmälan och betalning, se inbjudan.

Inbjudan går att ladda ner här

Länk till anmälan för klassen Cruising 2023 

Länk till Deltagarlista klassen Cruising 2023

Länk till anmälan klassen Cruising Singlehanded 2023

Länk till Deltagarlista klassen Cruising Singlehanded 2023

Seglingsföreskrifter

Efteranmälan kan endast göras vid personligt besök på tävlingsexpeditionen fredagen den 18 augusti kl. 15.00 - 21.00, där betalning sker på plats.

Anmälningsavgiften är:

Anmäl ert klubblag!

Tre båtar från samma klubb i tre olika startgrupper förutom Cruising kan anmäla sig till Lagtävlingen. Det är möjligt att anmäla flera lag från samma klubb.

Anmälan till lagkappseglingen sker på STSS hemsida från onsdagen den 16 augusti och senast fram till fredagen den 18 augusti kl. 21.00 eller i samband med registreringen.

Kostnad är 300 kr för hela laget utöver anmälningsavgiften för varje enskild båt. Vandringspris och glaspriser till de tre främsta klubblagen.

Länk till anmälan lag 

Länk till deltagande lag

Betalning

Med ditt VISA, Master Card eller Diners-kort kan du betala anmälningsavgiften genom att ange kortnummer och CV-kod.

När du betalar med kort: Tänk på att du kanske måste ansluta/administrera ditt kort till Verified by Visa/Master Card SecureCode för att kunna göra kortbetalning.

Om du betalar från utlandet måste du kontrollera att du har betalt alla kostnader så att de inte belastas Stenungsunds Segelsällskap.

Vi ser helst att du betalar med kort. För er som ändå vill betala via bankgiro är det nr 5614-6558 ange då referens nr. Anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast 15 augusti. 

De uppgifter du anger kommer att användas i administrationen av tävlingen. De uppgifter som publiceras på hemsidan är endast namn, båtklass, segelnummer och klubb. StSS och Tjörn Runt by COWI har avtal med sponsorer öppnat upp för möjligheten att använda deltagarnas adressuppgifter för reklamutskick.