Samarbetspartners 2022

Ett stort TACK till er ALLA som hjälpt oss att genomföra årets Tjörn Runt by COWI

Titelpartner: COWI
Officiell partner: Stenungsbaden Yacht Club - Baltic Water Week
Arrangör: Stenungsunds Segelsällskap
Officiella media partners:  ST-tidningen - SEARCH Magazine
Partners:  Stendahls Bil - LIROS Ropes - Stenungsunds Hamntjänst AB - ICA Almö Livs
Kommunpartner: Stenungsunds kommun
Suppliers: NV Charts/NV Verlag, PEAB, Stenungsunds Bud, Södra Bohuslän Turism, Elon Ljud och Bild Center Stenungsund, Baltic Lifejackets, Hjertmans Båttillbehör, Fresh.
Övriga samarbetspartners: Kustbevakningen, Räddningstjänsten, Sjöräddningsstationerna i Stenungsund, Skärhamn och på Käringön, Lotsen på Marstrand, Kustbevakningen, Polisen Std, Sjöpolisen, FRO (Frivilliga Radio Organisationen) och Marine Support AB.

Ett stort tack till de företag som skänkt priser till Tjörn Runt by COWI och Lilla Tjörn Runt och till alla seglare och funktionärer som gör seglingarna möjliga. Nu laddar vi om till nästa års seglingar.

Välkomna tillbaka nästa år!
Tävlingsledningen Tjörn Runt by COWI


COWI AB
som är en av de ledande teknikkonsulterna i Sverige arbetar med hållbarhet i nära samverkan med våra industrikunder i den gröna omställningen mot ”hållbar Kemi 2030” i kommunen och närområdet.Vi ser seglingen, i vår vackra kustkommun, som ett tydligt inslag till en hållbar framtid och vår gemensamma strävan mot bättre miljö.Team-arbetet ombord i båtarna är också en viktig faktor för framgång, som kan liknas med de många projekt vi genomför ihop.

Stenungsbaden Yacht Club
Ända sedan 1963 har Stenungsbaden serverat sina gäster det goda livet på den bohuslänska ön. Kanske vill du svinga golfklubban på någon av de fem närliggande banorna eller ägna dig åt andra stärkande aktiviteter på Bluewater Sports & Health Club? Vill du koppla av kan du sträcka ut dig i en vilsam soffa på anläggningens spa eller unna dig en varm oljemassage.

Baltic Water Week
Välkommen till Stenungsunds blötaste fest. På Baltic Water week möts både nya och gamla vattensporter för att fira tillsammans med tävlingar och goda skratt. Denna veckan kan du hitta något för alla - allt från segling till Jetski eller SUP. Det kommer att vara After beach/After sail varje dag med liveband. Ät och drick gott, njut av stämingen och heja på dina kollegor eller vänner

Stendahls Bil
Sedan 1955 har Stendahls Bil vuxit och utvecklats till vad vi är idag. Vi kan nu stolt säga att vi med många års hårt arbete och spännande utmaningar har blivit valda till att ha Sveriges nöjdaste Volvokunder i tre år i rad och fick utmärkelsen Renault Dealer of the year 2018 och 2019.

Liros Ropes
Tågvirkesleverantören LIROS grundades av familjen Rosenberger för 165 år sedan. Det är ingen tillfällighet att LIROS - tågvirke används i Olympiska Spelen, i America’s Cup i Volvo Ocean Race i Match Tour worldwide och i många andra sammanhang där det är världsstjärnor och professionella seglare som själva väljer den finaste utrustning de kan tänka sig.

Stenungsunds Hamntjänst AB
är regionens äldsta och största företag i ställningsbranschen. Har 85 anställda, alla certifierade för avancerat höghöjdsarbete och väderskydd. Bygg & industriställningr. Stuveri.

Almö Livs
Almö Livs är en ICA butik med förkärlek för god mat med hög kvalitet. Hos oss finns alltid närproducerat och närodlat från Tjörn och Orust, och vi gillar att överraska med något du inte trodde du skulle hitta i en ICA butik.

ST-tidningen
har funnits som prenumererad tidning sedan oktober 2021 då den slogs ihop med Lokaltidningen STO. Då hade ST-tidningen varit en annonsfinansierad gratistidning sedan slutet av 1970-talet.
Ljud & bildcenter. Vi är din lokala specialist ovh hjälper privatpersoner och företag med alla typer av abonnemnag kring mobiltelefoni, fiber och TV-kanaler.

Search Magazine Segling
Sverige största livsstilsmagasin för människor med passion för att segla och utöva vattensport. Tidningens innehåll kretsar kring svensk segling.

Stenungsunds kommun
Stenungsund är en attraktiv kustkommun som växer i stadig takt och står inför en spännande utveckling. Vår vision är att 2035 ha 35 000 invånare,
vilket är nästan 10 000 fler än vad vi har idag! Vi planerar nu ett nytt centrum för att skapa en starkare och bättre stadskänsla med mer utrymme för bostäder och handel. Ett centrum nära människan och havet.

Peab
Som ett av Nordens ledande företag inom bygg och anläggning finns vi alltid nära dig. Vad du än vill bygga. Stort och komplext eller litet och lokalt - vi har lösningen. Besök peab.se eller vårt lokalkontor i Stenungsund för mer information om hur vi kan hjälpa dig. Titta även gärna in på peabbostad.se. Du kanske hittar ditt nästa boende i något av våra många bostadsprojekt.

NV Charts / NV Verlag
har utvecklat ett sjökort speciellt för Tjörn Runt. Regattakortet håller lika hög kvalitet som nv charts andra serier och med tydligt utritad start, mål och rutt. · Självklart erbjuder vi även sjökort för sommarens andra turer och upplevelser på sjön! Gå in på vår hemsida och ta en titt på våra sjökort över bland annat svenska västkusten, Danmark och Tyskland.

Södra Bohuslän Turism
Det officiella lokala turistbolaget för Orust, Tjörn, Stenungsund och Kungälv som ägs till 100% av näringslivet och med uppdrag att utveckla besöksnäringen. Här hittar du som är verksam inom besöksnäringen aktuell information och fakta gällande din bransch.

Stenungsunds Bud
Tre generationer kunskap och erfarenhet borgar för snabba och säkra transporter. Säker och snabbt, lokalt elller kontinentalt. 24 h.

Baltic Lifejackets

Elon Ljud och Bild Center Stenungsund

Hjertmans Båttillbehör

Fresh