Anmälan och Inbjudan

Välkomna till Lilla Tjörn Runt 2024

Seglingen genomförs söndagen den 18 augusti och sista anmälningsdatum till ordinarie pris är den 16 augusti. Efteranmälan kan endast ske genom personligt besök på tävlingsexpeditionen den 18 augusti kl 8.30 till 10.30.

Anmälan för paraseglare kan göras i tre olika grupper: • Bara rorsman, • Med assistent, • Utom tävlan

Klasser: Optimist A, Optimist B, Optimist C, Zoom 8, RS Feva, RS Tera,
               E-jolle, ILCA 7, ILCA 6, ILCA 4, RS Aero, Para klass och 29er

Länk till inbjudan

Länk till anmälan

Länk till Seglingsföreskrifter (kommer)

Länk till anmälda deltagare

Praktisk information (kommer)

Anmälningsavgiften för 2024 år:


Lagtävling Lilla Tjörn Runt

Var med i lagtävlingen med tre besättningar från varje klubb som tävlar i olika startgrupper. Du kan självklart anmäla flera lag från samma klubb. Anmälan sker på tävlingsexpeditionen i samband med registreringen till en kostnad av 120 kr.

 

Betalning

Med ditt VISA, Master Card eller Diners kort kan du betala anmälningsavgiften genom att ange kortnummer och CV-kod.

När du betalar med kort: Tänk på att du kanske måste ansluta/administrera ditt kort till Verified by Visa/Master Card SecureCode för att kunna göra kortbetalning.

Om du betalar från utlandet måste du kontrollera att du har betalt alla kostnader så att de inte belastas Stenungsunds Segelsällskap.

Vi ser helst att du betalar din anmälningsavgift med kort. För er som ändå vill betala via bankgiro är det nr 5614-6558, ange då referens nr. Anmälningsavgiften skall vara oss till handa senast 16 augusti. 

De uppgifter du anger kommer att användas i administrationen av tävlingen. De uppgifter som publiceras på hemsidan är endast namn, båtklass, segelnummer och klubb. StSS och Tjörn Runt har avtal med sponsorer öppnat upp för möjligheten att använda deltagarnas adressuppgifter för reklamutskick.