Båtplats på land/brygga

För att slutföra en order måste du skapa ett konto eller logga in. Du kommer att bli skickad till inloggningssidan när du slutför din order.
image

Båtplats på land/brygga

Ett antal båtar kan förvaras på särskild anvisad plats på land eller vid brygga. Pris för helår är 2.200 kronor. Användning av kran ingår. Båtplats köps i webshopen på STSS hemsida och betalning sker mot faktura som skickas till angiven mailadress vid köp. Kravet för att få båtplats för kölbåt,  är att du är medlem i STSS och att din båt är anmäld till kölbåts poängseglingar.

StSS tar inget ansvar för ev skadegörelse eller andra skador som uppstår på båtarna på land eller i sjön. Alla uppställda båtar och båtar i hamnen skall vara ansvarsförsäkrade.

Sjösättning/upptagning av kölbåtar skall om möjligt undvikas i samband med jolleseglingar tisdagar/torsdagar 18.00-18.30 och 20.00-20.30.

ORDNINGSREGLER

•Viktigt att vi håller god uppsikt och låg fart när vi kör till/från kranen. Ha en som går på utsidan.

•Se till att ingen går under hängande båtar, och lämna aldrig en båt hängande i kranen.

•Den som använder kranen är ansvarig för att sjöbodarna låses efter lyft.

•Under Tjörnrunt veckan tömmer vi planen uppe vid Klubbhuset, så alla måste flytta sina båtar.Meddelande om när och hur detta skall genomföras kommer inför TR-veckan.

•Vinteruppställning ingår ej i avgiften. Dvs. Inga båtar skall vinterförvaras på STSS-område under tiden 1 oktober - 1 mars.


Vi ber er respektera dessa ordningsregler!

 

2 200 kr
Lagersaldo 13
Artikelnummer 50505-01
Benämning

st
Dela