Nyheter

Emma blev ny svensk mästarinna!

  • 30 jun 2006

Det blev inga fler seglingar för optimisterna under JSMs sista dag. Så gårdagens resultat blev det sammantagna JSM resultatet. Grattis Emma till mästerskapet och grattis Beata som blev uttagen till optimist JNoM!

Årets Team SSS segling

  • 21 jun 2006

Årets team SSS segling gick i år av stapeln den 8 juni. Vinnaren blev Hydro Polymers, följt av NCC Roads, SCARTAB och Totalreklam. Så nu är det bara att gå i hårdträning inför nästa års Team SSS-segling!

Stenungsundsseglare i topp i Björlandacup

  • 13 jun 2006

I helgen seglades Björlanda Cup i Maxi Racer, Express samt en Lysklass. När väl dimman lättat på lördagen, bjöds seglarna på 3 fina race i lätta vindar. Som vanligt i Björlanda gällde det att ha koll på strömmar i från älven mm....

Besegrad på Faederseglatsen av självaste kung Harald V

  • 12 jun 2006

Det är väl inte varje dag som våra seglare deltar i samma klass som kungligheter, även om vi är en klubb med guldkant! Hans Johansson med besättning slutade på en 13:e plats på Faederseglatsen efter en seglats på totalt 21 timmar 42 minuter och 3 sekunder. Den korrigerade tiden blev 15 timmar 47 minuter och 57 sekunder.

Stenungsundsseglare på Faederseglatsen

  • 10 jun 2006

Faederseglatsen är Norges största segeltävling med närmare 1 100 deltagare och motsvarar vår egen Tjörn Runt - fast längre och med nattsegling! Årets tävling startade fredagen den 9 juni med förväntad målgång idag lördan 10 juni. Hur gick det för stenunsundarna?