Nyheter

Press och media Tjörn Runt

  • 31 jan 2013

Här hittar du pressmeddelanden och länkar till vad media skriver om Tjörn Runt.

Tjörn Runt vinnaren 2012: Äntligen!!

  • 27 jan 2013

För oss som jobbar hos Albatross Segel är Tjörn Runt en av de viktigaste kappseglingarna i Skandinavien. Tjörn Runt är den segling som vi i Teknova/Albatross Racing deltagit i på västkusten under de senast säsongerna, och vi har satsat hårt på att vinna totalt. Alla som seglar med Teknova/Albatross Racing har drömt att vinna Tjörn Runt totalt sedan vi var barn och satt i publiken.

Nu kan du läsa Skeppet 1/2013

  • 25 jan 2013

Den seaste upplagan av vår tidning Skeppet har precis gått iväg till tryckeriet. Du kan redan nu läsa den på webben liksom gamla utgåvor. Tidningen kommer som bilaga till ST-tidningen den 31 januari. Du kan även hämta den på Båtmässan eller i klubbhuset.

Välkommen till StSS och Tjörn Runts dag på Båtmässan den 2 februari

  • 20 jan 2013

Startskottet för Tjörn Runts 50-årskalas är på Båtmässan. Kom och fira det med oss! Det bjuds på ett spännande scenprogram, aktiviteter, tävlingar och senaste nytt om StSS, Tjörn Runt och Lilla Tjörn Runt.

Nu är det bara en vecka kvar tills våren är här!

  • 20 jan 2013

Nytt år och som sig bör inleds seglaråret på Båtmässan i Göteborg som är öppen 2 - 10 februari. Båtmässan är en samarbetspartner med Tjörn Runt och i samband med 50-årsjubileet kommer det att bli en hel del nyheter.

Eric Lugner, en av grundarna till StSS, har gått ur tiden

  • 19 jan 2013

Eric Lugner har avlidigt efter en tids sjukdom. Han var en av fyra som bestämde sig för att segla Tjörn Runt, om sju månader är det 50 år sedan. Eric var ju eldsjälen bakom Tjörn Runt och StSS under många år.

Bemanning Båtmässan

  • 17 jan 2013

Hej alla medlemmar. Vi har som ni vet en monter på Båtmässan och behöver hjälp att bemanna den. Vi har fortfarande tider som är tomma så hör av er till kansliet på mail Stss@stss.se eller tel 0303-67660. Så berättar jag mer (Vi står 4 timmars pass.) Kansliet carina Lind

Informationsträff till seglarna om Tjörn Runt på Båtmässan 2 februari

  • 7 jan 2013

Båtmässan närmar sig och vi vill bjuda in dig och din besättning till vårt numera traditionella Tjörn Runt samling på Båtmässan.

Gott nytt kappseglinsår!

  • 1 jan 2013

Nu är det klart vilka tävlingar som vi kommer att arrangera under 2013. Det blir 12 kappseglingar och den första går som vanligt av stapeln redan i april då LIROS Nordic Race genomförs.