Nyheter

Oscar Engström vann Lilla Tjörn Runt Indoor Cup

  • 8 feb 2014

image: Oscar Engström vann Lilla Tjörn Runt Indoor Cup

Båtmässan storsatsar på ungdomar. I samband med Lilla Tjörn Runt lanserades Lilla Tjörn Runt Indoor Cup. Vinnaren bjuds nu in till ett besök i Alicante i samband med starten av Volvo Ocean Race i oktober 2014.

Rapport från informationsträffen med Tjörn Runt deltagarna på Båtmässan

  • 8 feb 2014

Ett 70-tal seglare slöt upp på informationsträffen för Tjörn Runt deltagare den 5 februari. Bengt Falkenberg inledde och styrde upp bland frågorna.

Uppdaterad Kallelse och dagordning till årsmöte 18 februari

  • 4 feb 2014

Alla medlemmar, unga som gamla kallas härmed till årsmöte i Stenungsunds Segelsällskap.

Vill du lära dig segla i sommar?

  • 3 feb 2014

Häng med i vår seglarskola för både barn, ungdomar och vuxna! Anmälan är öppen.

Ny anmälan Lilla Tjörn Runt och Tjörn Runt by COWI öppen

  • 2 feb 2014

Nu öppnar vi anmälan för det 51:a året med Tjörn Runt by COWI och det 30:e året med Lilla Tjörn Runt. Det är med stor glädje vi i samband med Båtmässan även lanserar en ny webbaserad programvara för anmälan och administrering av segeltävlingar. Målet är att vi ska kunna hantera alla klubbens olika tävlingar i ett och samma system. Det kommer i första hand att användas för Lilla Tjörn Runt och Tjörn Runt by COWI under 2014.

Rättelse/upprättelse om användning av Marie Larssons bild

  • 2 feb 2014

Vi har på webbplatsen använt en av vinnarbilderna i 2013 års fototävling på ett felaktigt sätt och har ombetts av fotografen Marie Larsson att göra en rättelse.

Hitta farten i dina segel!

  • 1 feb 2014

Nu fortsätter vi våra vinterträffar och tar oss upp ovan vattenlinjen för att lära oss att hitta farten i våra segel. Ullman Sails kommer till StSS torsdagen den 6 mars kl. 19.00...