Nyheter

USM i matchrace - jämna nivå bland seglarna

 • 23 sep 2012

Efter seminfinaler mellan Jacob Reuterskiöld, Johannes Gårdh, Felix Mossberg och André Camming med sina besättningar seglade Felix Mosseberg och Johannes Gårdh om segern. Stort grattis till Felix Mossberg som tillsammans med David Kölby och Kalle Mattsson tog hem segerpokalen.

14 seglare anmälda till helgens regionkval

 • 15 sep 2012

Det är 14 anmälda seglare till helgens regionkval 3 i region 3. Det är friska västliga vindar på 9-12 m/s. Resultaten uppdateras på vår hemsida under dagen.

Hans Caspersson vann Scandinavian Racing Week

 • 15 sep 2012

Efter en solig och vindfattig start på Scandinavian Racing Week i Kroatien avslutades med hårda vindar upp mot 20 m/s. Det gjorde tyvärr att seglingar blev inställda.

Arbetsdag Lördag 29 September

 • 12 sep 2012

Så var det dags igen. En av våra dagar som såväl behövs för att hålla uppe standarden på alla våra faciliteter Lördag 29 september klockan 10.00 möts vi på klubben. Fika finns!! Hjälp till att sprida detta så mycket ni kan så att vi blir en stor styrka, då gör vi ju jobbet mycket fortare. Mycket välkomna alla. Olof Beckman

Arbetsdag den 29 september

 • 11 sep 2012

Så var det dags igen. En av våra dagar som så väl behövs för att hålla uppe standarden på alla våra faciliteter. Hjälp till att sprida detta vidare, så mycket ni kan så att vi blir en stor styrka, då gör vi ju jobbet fortare.

Nya medlemmar

 • 7 sep 2012

Vi har fått ett antal nya medlemmar i bla. sjöbusar o rövare . Jag vill be er föräldrar att gå in här på hemsidan under fliken medlem och fylla i medlemsformuläret då vi saknar flera uppgifter på barnen. Tack på förhand Kansliet

Lämna in nycklar

 • 7 sep 2012

Ni som kvitterat ut nycklar som inte är en U-nyckel, skall innan årsskiftet lämna tillbaka dem. Har någon en nyckel , men inte längre är aktiv kom in med den är ni snälla.

Höstträning

 • 3 sep 2012

Höstens träningsgrupper börjar vecka 34 och håller på hela september

Ungdoms-SM matchracing 21-23 september 2012.

 • 3 sep 2012

Svenska Seglarförbundet (SSF) arrangerar åter ungdoms SM i samarbete med Stenungsund Segelsällskap (StSS) den 21-23 september 2012.

Filmvisning på Fregatten ”Ett makalöst äventyr”

 • 3 sep 2012

Filmen Vldmarkshav - med Northern Light till öar i Södra Oceanen Filmen handlar om seglingen jorden runt med Northern Light.

Välkommen till våra populära cruisingträffar

 • 3 sep 2012

17 oktober - Sång och musik Vi börjar med trubadurerna trubadurerna Johan Olofsson och Peter Karlssonsom båda är från Tjörn. De har spelat tillsammans i sex år på både kalas och bröllop. Deras spelprogram är visor, pop country och eventuellt någon Taube, allt efter publikens önskemål.

Kappsegling i Mariestad

 • 3 sep 2012

Förra helgen var det tävlingar i Mariestad, stadens segelklubb fyller 100 år i år! Det började inte så bra med alltför lite vind och alla klarade inte maxtiden på lördagens segling, E-jollarna blev utan segling första dagen. Bättre på söndagen dock bra vind och start 1 timma tidigare medförde att alla hann med 4 seglingar.

St Moritz match race, King of the Mountains

 • 3 sep 2012

Berntsson sailing team har nu avslutat Alpari World Match racing Tour tävlingen i St Moritz, Schweiz. Det blev en 5:e plats efter en tråkig avslutning på regattan.

KM 2012 i Kölbåt - Anders Moberg

 • 2 sep 2012

Årets klubbmästare i kölbåt seglar Soling och heter Anders Moberg. Anders var den som hanterade årets KM vindar allra bäst, med full fart på båten från början. Grattis Anders med besättning!!!!