Nyheter

Hake Race 2008

  • 25 apr 2008

2008 års seglingar genomfördes i perfekta förhållanden för segling inne i sundet. Det lockade många åskådare iland som njöt att solen och färggranna segel. Seglarna skötte sig föredömligt på den begränsade banytan som en segling i sundet innebär.

Återträff seglarskola 2007

  • 21 apr 2008

Då var det äntligen dags för den efterlängtade återträffen! Dagen till ära bjöd väderguden oss på strålande sol och riktigt skönt vårväder, och sex förväntansfulla barn med syskon och föräldrar kom ner för att känna på lite segling igen.

Titta på Regatta TV

  • 17 apr 2008

Ni märkte säkert att det var flera kameror på plats under SSECS regattan den 12-13 april. Nu kan ni ta del av det material som Regatta TV har satt samman.

Tillfälle att pröva cb 66

  • 14 apr 2008

Nu till helgen och under Hake Race har du som medlem möjlighet att provsegla en cb 66. Anmäl ditt intresse till Johan Fredriksson på johan_fred@hotmail.com senast onsdag kväll. Detta är ett ypperligt tillfälle att tillsammans med andra kappseglingsugna testa en fin race-maskin.

Årest första regatta är avslutad

  • 13 apr 2008

Årets stora internationella jolleregatta, SSECS/SSOCS/SSZCS, är nu avslutad. I år hade vi 296 seglare anmälda. Nytt deltagarrekord! Och Lilla Sportspegeln var på plats..

Lediga rum på Tollenäs camping 11-13 april

  • 7 apr 2008

Tollenäs har meddelat att de på grund av en avbokning nu har rum tillgängliga under regattahelgen 11-13 april.

Dags att anmäla sig till det sista tillfälle, för att på land vässa sig inför SM i H-båt.

  • 7 apr 2008

Den 22 april kommer Hans Oskarsson att lära oss att hitta rätt på vattnet i Hakefjorden. Hans Oskarsson är en av Stenungsunds mest framgångsrika kölbåtsseglare, som även haft stora framgånga med H-Båt och har 2 SM-guld.

Svar till seglarna från Tjörn Runts tävlingsledning

  • 2 apr 2008

Stenungsunds segelsällskap har under två års tid haft en dialog med seglarna i kappseglingen Tjörn Runt för att få fram idéer och synpunkter som kan leda till att öka antalet deltagare. Under Tjörn Runt 2007 kunde vi se att trenden med minskat antal deltagare avstannade eftersom och låg i nivå med 2006. 80 seglare slöt upp på Båtmässan och inför det nya seglaråret. Tävlingsledningen för Tjörn Runt lämnar nu sina svar till seglarna.