Nyheter

Tack för att ni ställde upp på arbetsdagen!

  • 26 okt 2013

Det blev en fantastiks uppslutning på årets arbetsdag. Och arbetet gick verkligen smidigt trots styv kuling och regn på tvären! Men vad bryr sig salta seglare om det? Inte alls eftersom vi klär oss efter vädret!

Två nya klubbmästare - Lars och Stefan!

  • 21 okt 2013

Vi har nu två nya klubbmästare. Det är Lars Larsson i radiosegling klassen IOM och Stefan Olsson i klassen Micro Magic. Grattis!

Distriktsmästare för jollar

  • 18 okt 2013

I helgen seglades DM för jollar i Kullavik. I zoomklassen vann Hampus Bäcklund före StSS seglarna Lotta Handmark och Anton Karlsson på bronsplats.

Prisutdelning kölbåt

  • 10 okt 2013

Torsdagen den 17 oktober klockan 18.30 bjuds det på ärtsoppa med tilltugg vid årets prisutdelning för kölbåtar säsongen 2013. Alla är hjärtligt välkomna! Efter prisutdelningen kommer vi att har en diskussion kring våra seglingar säsongen 2014. Kom och tyck till, så att vi kan göra seglingar ännu bättre! Vi vill påminna om att det finns en del besättningar som inte anmält/betalat sitt deltagande till årets kölbåtsseglingar. Ni som är osäkra på om ni betalt, ring Carina på kansliet. Välkomna! Kölbåt

Sigrid, Elsa och Oscar kvalificerade till rikskval för optimister

  • 8 okt 2013

I helgen seglades optimisternas regionskval 3 i Skoghall. Sigrid Andreasson vann kvalet, Elsa Berglund blev tvåa och Oscar Andersson slutade på en fjärde plats.