Nyheter

Minusgrader eller stekande hetta, Stormbyar eller bleke, Arbete eller matchracing

  • 28 mar 2007

Detta är vardagen för kanske världens vassaste amatörlag på matchracingtouren, Berntsson Sailing Team, som för tillfället är rankade 14 i världen men har som bäst varit uppe på 8:e plats.

Premiärdopp vid Nösnäs

  • 26 mar 2007

Så var det äntligen dags för tio sugna optimister att doppa sina kölar för första gången vid Nösnäs. Tillsammans med en starbåt och en CB66 fick de en härlig första segeltur i bra vind och en lysande vårsol. Föräldrarna njöt lika mycket på land. En och annan brasiliansk landslagsspelare lyfte nog på ögonbrynen...

Ordförandens summering på vårkanten 2007

  • 11 mar 2007

Hej alla kära läsare av vår hemsida! Ett nytt verksamhetsår har inletts och våren står för dörren. StSS har haft sitt årsmöte och flera stora förändringar har beslutats. Den gamla styrelsen kvarstår i stort sett intakt efter ett mycket lyckat 2006.

Vad har hänt efter seminariet om Tjörn Runt 2007 på Båtmässan?

  • 3 mar 2007

Det var många av er seglare som slöt upp när StSS bjöd in till seminariet om Tjörn Runt på Båtmässan i februari 2007. Hela 130 intresserade hade anmält sig för att delta i diskussionen om hur vi kan förändra Tjörn Runt för att locka fler seglare. Från StSS sida vill vi nu svara på många av de frågor som ställdes och idéer som lämnades.