Nyheter

Tack för hjälpen på arbetsdagen och Glad Påsk!

  • 26 mar 2016

Så var det klart med anläggningen inför sommaren. Stort tack till alla er som var med på vår arbetsdag lördagen den 19 mars. Och nu hoppas jag att ni även får ordning på era egna båtar denna soliga påskhelg!

Zoom8 läger 9-10 April

  • 22 mar 2016

Helgen 9-10 april annordnar vi riksläger för Zoom8 i Stenungsund. Vi har redan fått in en mängd anmälningar och ser fram emot en trevlig helg med seglare från många platser i Sverige.

Klart inför sommaren!!!!

  • 22 mar 2016

Så var det klart inför sommaren Stort tack till alla er som var med på vår arbetsdag Lördagen den 19e Mars. Nu är jollarna ute och bryggorna på plats inför säsongen 2016 som vi naturligtvis hoppas bli lika framgångsrik som dom flesta andra säsonger. Det är härligt att se att vi blir så många som ställer upp då blir ju dagen ganska enkel och mycket blir gjort på kort tid. Arbetet med tillståndsansökan fortsätter och nu hoppas vi på att kunna utföra det arbetet som är så välbehövligt direkt efter säsongen i år. Dessvärre saknade vi Niklas och hans goda lunch i år men vi får ta igen det till höstdagen Hoppas ni får en riktigt bra sommar och att vädrets makter ger oss mycket sol. Ha det riktigt bra Olof Beckman Ordförande

Funktionärer till Liros Nordic Race 2016

  • 21 mar 2016

Det börjar dra ihop sig till en av årets största begivenheter och vi är i stort behov av funktionärer. Det är kul att vara funktionär och det finns mycket man kan vara med och hjälpa till med. Ta nu chansen till att vara med om en trevlig helg tillsammans med våra jolleseglare.

Arbetsdag lördag 19 mars

  • 7 mar 2016

Hej alla medlemmar! Nu kommer våren med stormsteg och våra bryggor och båtar behöver göras i ordning och sjösättas inför säsongen.

Jollegruppsmöte för alla föräldrar och seglare

  • 4 mar 2016

Vi inbjuder härmed till årets första Jollegruppsmöte 17/3 kl 18.30- ca 20.30. Förhoppningen är att så många som möjligt har möjlighet att komma, för nu ser vi fram emot att få träffa er alla efter en lång vinter.

Årsmötet 2016

  • 3 mar 2016

Tack alla som deltog på årsmötet. Och tack till Stenungsbaden för god pytt i härlig miljö!