Nyheter

COWI blir titelpartner för Tjörn Runt

  • 31 jan 2014

COWI tar nu ett steg närmare Tjörn Runt och blir kappseglingens titelpartner. Det innebär att COWI bidrar med ett ekonomiskt tillskott under tre år som ger Tjörn Runt en bra bas och ökar möjligheterna till ett ännu bättre arrangemang. Kappseglingen får också ett nytt namn - Tjörn Runt by COWI.

Ordförande har ordet dec 2013/jan 2014

  • 30 jan 2014

Nu 2013 ligger bakom oss och vi har ett nytt seglarår framför oss. Jag vill tacka alla er som gjort 2013 till ett fantastiskt år. Alla ni föräldrar som är med och engagerar er i era ungdomars idrottande, alla ni som deltar i seglarskola, på träningar och kappseglingar. Och naturligtvis våra medlemmar och sponsorer som gör det möjligt för oss att driva Stenungsunds Segelsällskap på det sättet vi gör.

Kappseglingsutbildning för kölbåtsseglare 1-2 mars

  • 26 jan 2014

Vill du lära dig kappsegla? På bara två dagar kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att kunna vara med och kappsegla. Efter kursen har du tillräckliga kunskaper för att delta som besättning eller skeppare på Tjörn Runt by COWI eller liknande kappseglingar.

Båtmässan lanserar Lilla Tjörn Runt Indoor Cup

  • 22 jan 2014

Under Lilla Tjörn Runts kappseglingjubileum storsatsar Båtmässan på ungdomar och lanserar Lilla Tjörn Runt Indoor Cup.

Informationsträff för Tjörn Runt deltagare på Båtmässan 5 februari

  • 22 jan 2014

Stenungsunds Segelsällskap och Tjörn Runt bjuder åter in alla seglare till en träff på Båtmässan. Det har blivit en tradition att samla alla seglare för att informera om vad som planeras inför årets upplaga av Tjörn Runt.

Kick-off inför årets Tjörn Runt på Båtmässan

  • 22 jan 2014

Som vanligt inleds kappseglings och Tjörn Runt-året på Båtmässan. StSS har en monter i C-hallen, C 06:02, och hälsar alla besökare välkomna för att prata segling i allmänhet och Tjörn Runt i synnerhet.

Dags och hitta formen inför seglingssäsongen 2014

  • 18 jan 2014

Torsdagen den 30 januari 2014 kl. 19.00 kommer Pelle Lindell, en riktig guru inom strömningslära, att berätta om hur man hittar rätt form på köl/roder och vända rätt på en del missuppfattningar. Detta och mer kommer Pelle Lindell att föreläsa om.