Nyheter

Välkomna till Sjöräddningens dag 29 juni kl 10-14!

  • 24 jun 2013

StSS arrangerar åter, i samarbete med Sjöräddningssällskapet, Sjöräddningens dag. 2012 var första året som vi hade ett gemensamt arrangemang och det blev så många besökare att allt fika tog slut! I år blir det åter många spännande saker att ta del av för hela familjen.

JSM debut för Accessjollar: Första dagen avklarad!

  • 16 jun 2013

Eftersom access jollar aldrig har varit med på JSM innan var det mycket som skulle klaffa på lördagen. Åtta seglare från GKSS, en från Stockholm och Tobias Dawid från StSS träffades på morgonen för att gå igenom dagen, banan, vem som seglar vilken båt och vart de skulle äta lunch.

Vill du segla Jr Cup Match Race 1-4 juli?

  • 13 jun 2013

Är du intresserad av att delta med en besättning för StSS? Nionde upplagan av regattan Jr Cup arrangeras på Marstrand samtidigt som Stena Match Cup Sweden med världens seglarelit.

Access är med på JSM i år!

  • 12 jun 2013

Det blir cirka 10 seglare från hela Sverige som i år är med och seglar JSM i accessjolle. Tobias Dawid är med och representerar StSS.

Classic Yacht Race 2013

  • 8 jun 2013

Distriktsmästare i H-båt blev Martin Almslätt, två kom Jonas Börjesson och trea blev Jörgen Jörstad. Björn Wahlström vann IOD klassen.

Extra seglarskola vecka 25

  • 2 jun 2013

Ni är många som vill gå på seglarskola och det tycker vi är jätteroligt! Därför har vi satt in en extra vecka med seglarskola under vecka 25.

Hjälp oss genomföra ett fantastiskt jubileum!

  • 2 jun 2013

2013 firar vi att Tjörn Runt seglas för 50:e gången. Och det gör vi genom att kappsegla moturs med start i Stigfjorden och målgång på Askeröfjorden i Stenungsund! Det blir ett stort arrangemang med fler deltagare, fler tävlingar, på flera platser och med fler hjälpande händer under perioden 10 till 18 augusti.

Exklusivt pris till vinnarna på Stora och Lilla banan Tjörn Runt 2013

  • 1 jun 2013

Priset är designat och tillverkat av Kjell Engman, den välkände konstnären som skapar fantastiska konstverk i glas.