Nyheter

seglarskola platser kvar vecka 26

  • 19 jun 2014

Även vecka 26 har vi fått återbud . nu finns tre platser kvar. Optimister finns att hyra till dessa platser.. Anmäl er via länken på hemsidan under fliken seglarskola.

seglarskolan platser kvar

  • 19 jun 2014

Vecka 27 har vi fått några avhopp. Så vi har nu 5 platser för optimistsegling kvar både nybörjare och fortsättare. det finns även båtar att hyra. Välkomna med en anmälan via länken under seglarskola om ni önskar plats. Kansliet Carina Lind

Vill du vara lärling hos en segelmakare?

  • 15 jun 2014

Vuxenutbildningen i Stenungsund erbjuder en lärlingsplats med syfte att bland annat kunna arbeta med segelmakeri.

Att träna på att tävla!

  • 9 jun 2014

Vi har precis avslutat vårens första cup som arrangerades av Treson El via Jonas och Camilla Rolfsman och redan kommit igång med Ventilationsgruppen Cup som arrangeras av Martin Andersson. Avsikten är att man på ett lustfyllt sätt ska kunna prova på att tävla med jollar samt lära sig seglingens många regler på ett roligt och avslappnat sätt.

Nationaldagsfirande under segel i Billdal för våra jolleseglare

  • 9 jun 2014

Åtta glada seglare från StSS dök upp på Liroscup i Billdal på nationaldagen som bjöd på lite byig och tidvis ganska hård vind. Vädret till trots blev det en glad och trevlig dag på sjön för våra goa seglare.

Jonas och Ola Börjesson vann första Sundaregattan till Eric Lugners minne

  • 6 jun 2014

Den 6 juni genomfördes för första gången jubileumskappseglingen som vi håller till Eric Lugners minne. Eric var initiativtagaren till vår klubb och i år firar vi 50 år!

Jolleseglarna inbjuds till 50-årsfirande

  • 5 jun 2014

Härmed inbjuds alla medlemmar under 18 år för att fira Stenungsunds Segelsällskaps 50-årsjubileum!