Nyheter

Optimist EM 2006 avslutat

  • 28 jul 2006

Så var då detta EM avslutat. Det har varit en prövning för seglarna som har gett allt för att plocka centimetrar och vinna slagdueller. Från StSS sida är vi stolta över att ha haft med två seglare i detta mästerskap. Emma Oljelund som försvarade sin titel som europamästarinna och Clara Svensdotter som även hon seglade sitt andra EM.

Sara svensk mästarinna i Laser radial!

  • 24 jul 2006

Så var det dags att putsa StSS guldkant igen. I helgen genomfördes de svenska mästerskapen för Laser i Träslövsläge där Sara Sigvardsdotter efter tre spikar tog hem guldmedaljen till Stenungsund.

JNoM 2006 avslutat

  • 23 jul 2006

Beata avslutade sin första stora mästerskapssegling på 28:e plats av totalt 67 optimist tjejer. Det bådar gott för framtiden! Årets nordiska optimistmästarinna blev svenskan Anna Hagberg från LBSK. Ebba slutade som 21:a av zoom8 tjejerna.

VM för E-jollar avslutat

  • 16 jul 2006

Den fjärde finalseglingen avslutade årets VM. Av de 42 tjejerna i guldgruppen slutade Sara Sigvardsdotter på 26 plats och Cathrine Andersson på en 28 plats.

Team Helander blev svenska mästare!

  • 15 jul 2006

Till allas stora glädje knep Jonas Berntsson, Hans Oskarsson och Magnus Lundberg SM-guldet i H-båt i Lomma i hård konkurrens. De spikade i sista seglingen och gick därmed upp i ledning före förra årets världsmästare Lars Idmyr från GKSS och den flera gånger tidigare kände Tjörn Runt-seglaren Collberg.

SM Silver till Team Elgrossen - Jonas Berntsson med besättning

  • 13 jul 2006

Sista dagen bjöd på något bättre vindförhållanden som tog teamet, Jonas Berntsson, Hans Oskarsson, Magnus Lundberg och Niklas Winroth, till 2 plats i Express SM.

Ordförandens semestertankar…

  • 11 jul 2006

Kära läsare av vår hemsida.