Team Helander blev svenska mästare!

  • 15 jul 2006

Till allas stora glädje knep Jonas Berntsson, Hans Oskarsson och Magnus Lundberg SM-guldet i H-båt i Lomma i hård konkurrens. De spikade i sista seglingen och gick därmed upp i ledning före förra årets världsmästare Lars Idmyr från GKSS och den flera gånger tidigare kände Tjörn Runt-seglaren Collberg.

Nu hoppas vi alla att teamet är stärkt inför VM som seglas den 5 augusti. Att det nästan är "hemmavatten" hoppas vi alla stärker förutsättningarna till goda placeringar.

Grattis till den goda prestationen - ni har gett StSS ytterligare guldkant!

________________

2006-07-14

Team Helander kämpar på i SM för H-båt

Team Helander fortsättter att göra bra ifrån sig med resultaten 2,5,4 för andra dagens seglingar. De ligger nu på en total andra plats, bara ett poäng efter ledaren, Lars Idmyr och 4 poäng till tredje platsen, Henrik Edman.

Det var gott med vind idag och vi redde ut det ganska väl. Vi har ju förökt öka vikten hela vintern och det har onekligen gett resultat säger grabbarna och tar sig för magen. Det skall bli lättare vindar i morrn och då nyper vi lite mer spikar och sen är vi hemma med förstaplatsen säger Magnus. På Lördag seglas 2 seglingar, och sen är SM'et över för denna gång och vi är fulla av erfarenhet till VMét i Marstrand.

Läs mer på: http://www.lbs.nu/results.htm

_________

Dag 1

Årets upplaga av SM I H-båt seglas nu i Lomma. Stenungsundsseglarna visade upp sin starka sida under första dagens seglingar. Resultaten blev 2,4,1 vilket resulterar i 7 poäng, samma som Lars Idmyr och hans besättning.

Lätta vindar präglade första dagen och det passade oss bra säger presstalesman Magnus Lundberg. Nu laddar vi upp inför morgonens seglingar och tänker inte släppa greppet om förstaplatsen.

Resultat:
1.       Team Helander
2.       Lars Idmyr
3.       Henrik Edman
7.       Mikael Collberg

 

Läs mer på: http://www.lbs.nu/results.htm

Kör på grabbar…