JNoM 2006 avslutat

  • 23 jul 2006

Beata avslutade sin första stora mästerskapssegling på 28:e plats av totalt 67 optimist tjejer. Det bådar gott för framtiden! Årets nordiska optimistmästarinna blev svenskan Anna Hagberg från LBSK. Ebba slutade som 21:a av zoom8 tjejerna.

Det blev ingen 7:e och avslutande segling under söndagen eftersom det blåste för lite. Men nu satsara vi på nästa års JNoM och hoppas att vi får med fler seglare från Stenungsund.

Länk till fler resultat på arrangörens hemsida Volvo JNOM 2006

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)

2006-07-22

Vilodag på JNoM och lagsegling

Idag blåser det lite i Åbo och Stenungsundsseglarna har en skön vilodag. Beata har skickat en liten rapport och några bilder.

Hej! En liten rapport från Åbo, lördagen den 22 juli 2006. Lagseglingen pågår under mycket lätta vindar, just nu paus på grund av bleke. Båda svenska lagen har vunnit sina första race mot danskarna. Bifogar bilder från dagens tävling och paus. Hälsningar Beata T!

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)

2006-07-21

Resultat efter första JNoM sex seglingarna

Beata sopade till med en andra placering i den andra seglingen och ligger nu på en 28:e plats av 67 optimist tjejer. Ebba har gjort jämna seglingar och ligger som 21:e zoom8 tjej.

Enligt uppgifter har det varit vridande vindar och lite svårseglat

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)

2006-07-20

JNoM för jollar har startat

Beata och Ebba Törneman är de enda Stenungsundsseglare som i år deltar  i de nordiska mästerkapen för jolle-juniorer. Kim Kling var uttagen men kan tyvärr inte delta på grund av skada. Seglingarna inleds idag torsdagen den 20 juli.

Under onsdagen seglades Tune Up Race där Beata kom 53:a av 60 deltagare och Ebba kom 16:e av 21 deltagare.

De klasser som seglas är E-jolle, laser radial, optimist, zoom8, 29er samt lag optimist.