Årets seglarskoleinstruktörer kommer från StSS!

  • 15 nov 2007

Det har kommit ett brev från VKSF "Vi har glädjen att meddela Er att Ni av Västkustens Seglarförbund erhållit den nyinstiftade utmärkelsen, Årets Seglarskoleinstruktör." Ett stort grattis till Frida T, Carl T och Lovisa E!

Det är StSS styrelse som nominerat Frida Thorén, Carl Törneman och Lovisa Ekdahl till utmärkelsen som Årets Funktionär med följande motivering:

"Under året har StSS lyckats med att öka och förbättra seglarskoleutbildningen genom tre egna ledare som tillsammans varit ansvariga för verksamheten och fått mycket lovord från seglare, föräldrar och andra involverade. De har även varit aktiva ungdomsrepresentanter i StSS styrelse.

Antalet nybörjare har ökat från 180 (2006) till 250 (2007). Detta är uppdelat på tre olika kategorier: nybörjare ungdom, nybörjare vuxna och barn med speciella behov. Dessutom har de genomfört coaching av nybörjare i samband med tävlingarna Stenungsöregattan och Lilla Tjörn Runt. De har även genomfört miniläger för de ungdomar som önskat vidareutbilda sig efter seglarskolan.

De tre ledarna är ett team som vi gemensamt vill uppmärksamma på detta sätt."

Till vår stora glädje har VKSF bland de olika nomineringarna valt att uppmärksamma våra duktiga seglarskoleinstruktörer. Utmärkelsen delas ut i samband med VKSFs årsmöte lördagen den 24 november.