Uppstart jolleträning

  • 5 aug 2008

Uppstart e-jollar, optimisternas träningsdagar och träningsstart för jollar.

Hej Alla!
Just hemkommen från semestern vill jag passa på att dra ihop Stss-jolleseglare med föräldrar för en liten kick off inför hösten.

Kick off

Var: Klubben

När: Nu på tors kl 17.00

Hur: Tanken är att låta de som vill, få testa på den nya vindsurfingsbrädan "Kona" på vattnet utanför klubben. Se mer på http://www.konanordic.com/
Vi kommer att tända grillen vid fint väder så medtag något att grilla!

Optimist träningsdagar

Under måndag och tisdag under v. 33 (11-12 augusti) kommer Optimisterna ha träningsdagar. Vi kommer köra i 2 grupper där grön/blå grupp kör ihop och röd/svart kör för sig. Vi kommer få hjälp av Christian Arby och bland annat träna lite inför Lilla Tjörn Tunt. Röd/svart grupp kommer även köra ihop med Hjuvik troligtvis under tisdagen för att få ett lite större startfält.

Samling 10.00 ombytta och riggade!

Medtag matsäck då vi kör 2 pass och slutar 16.00.

Under tisdagskvällen kommer även en startträning ske inför Lilla Tjörn Runt kl. 18.30. Kostnad 30 kr.

Kvällsträningen

Kvällsträningen kommer sedan börja med start 17.45 fr.o.m. tisdagen den 12 augusti och rulla på under tisdag och torsdag under hösten.
 
Sedan tidigare är ett nybörjarläger inplanerat på klubben gällande E-jolleseglare. De E-jollar/zoomar som inte är nybörjare är även de välkomna att deltaga på samma bana. Start nu på torsdag 7 augusti kl 10.00 (2 pass är planerade per dag)

Då ses vi på KICK OFF nu på torsdag den 7 augusti kl. 17:00. Medtag badkläder/våtdräkt gäller även de föräldrar som vill testa sina surffärdigheter! (ingen vanlig jollesegling är inplanerad  just denna kväll).

Mvh Johan Fredriksson