Min första sommar som Ordförande

  • 12 sep 2011

Så blir dagarna allt kortare och solen lyser mer och mer (med sin frånvaro) Efter en härlig sommar med hyfsat bra väder och ganska mycket båtliv kommer vi allt närmare hösten och vintern.

Efter min första sommar som ordförande i Stenungsunds Segel Sällskap kan jag bara konstatera att det finns massor av kunnande, många fantastiska människor som lägger massor av sin fritid på klubben, mängder av ungdomar som i stort sett bor på klubben hela sommaren och till min stora glädje så har allt skett utan några person skador. Jag brukar ju alltid säga nåt om säkerhet och det känns skönt att detta medvetande finns hos alla engagerade i StSS.

Efter mitten på Oktober, när årets åtaganden är över så kommer Johan Fredriksson att lämna klubben som Sportchef. Johan har varit aktiv sedan 2007 och drivit såväl träningar som coachning under kvällstid och helger. Det har kostat många helger för Johan och hans familj och dessutom så jobbar Johan numer 100 % som lärare i Nösnäs gymnasiet, därför väljer han nu att få lite mer fritid för sig och sin familj.

Detta innebär att vi nu behöver rekrytera hans efterträdare och är det så att någon känner på sig att han eller hon skulle vilja ta det ansvaret så får ni gärna höra av er till mig, ni hittar min mail adress och telefon nedan.

Eller det kanske är så att ni vet nån som skulle vara lämplig, då får ni också gärna tipsa mig om det. 

Slutligen så vill jag tacka Johan för hans engagemang och hans driv att coacha ungdomar under tiden han varit här och naturligtvis så hoppas vi se honom på klubben som jolleförälder framöver 

Ha nu en riktigt fin fortsatt höst och du, det går fort, snart är våren här igen.

 

Olof Beckman

0733 855438

031 81743

Olof.beckman@akzonobel.com