Ordföranden har ordet

  • 4 feb 2012

Vi går mot ljusare tider! Vintermörkret ligger fortfarande över oss. Men på rätt sida nyår följer som bekant den angenäma förändringen av dygnet ljusa del. Det går sakta mot rätt håll, ljusare tider minut för minut.

Under förra säsongen kunde vi konstatera att det inte hände några större incidenter på klubben. Det är naturligtvis glädjande och även vårt absoluta mål med klubbens säkerhetsarbete. För att ytterligare trycka på vikten av säkerhet har vi till sommaren bytt ut alla våra Två-kronor till nya. Nytt och fräscht material ger alltid de bästa förutsättningar både avseende säkerhet och kvalitet.

 

Liselott Kantling ny träningsansvarig

Jag vill passa på och tacka Linn och Liselott som fixade den fantastiska Jullefesten i december. Tacos är alltid populärt och alla åt i stora mängder. Vill även passa på att välkomna Liselott till klubben som träningsansvarig. Liselott kommer på sätt och vis att ersätta Johan som ni vet valt att sluta. Det kommer att se lite annorlunda ut denna säsong då Liselott kommer att administrera all träning och vi kommer att hyra in tränarresurser när det behövs. Detta ger oss möjligheten att ännu bättre skräddarsy kompetensen efter vårt behov och vilken typ av båt vi än pratar om, zoom, e-jolle eller vad det så vara månde.

 

Vi busar och rövar

Nya sjöbusar och sjörövare kommer att skolas även säsongen 2012, så passa på att anmäla era barn till denna fantastiska möjlighet att få prova på vatten och båtkänslan. Anmälan gör du på vår hemsida www.stss.se.

 

Årsmöte 23 februari

Årsmötet inleder det nya verksamhetsåret Med det nya året stundar årsmötet i StSS. Det kommer att gå av stapeln torsdag den 23 februari klockan 18.30. Som vanligt hälsar vi alla medlemmar välkomna till klubbhuset denna kväll. Men innan dess hoppas jag att vi har träffats i vår monter på Båtmässan den 4 till 12 februari som ju är nästa stora händelse i båtlivet 2012. 

 

Önskar er en härlig seglarsäsong

I skrivande stund sitter jag i värmen på 7e breddgraden och skriver detta. Så inledning av texten stämmer inte riktigt för mig. Men vi kan gemensamt önska rikligt med sol och varma vindar till seglarsäsongen. Önskar alla ett en god fortsättning på det nya seglaråret 2012. Ha det riktigt bra så ses vi förhoppningsvis på årsmötet.

 

Olof Beckman