Sikhallsläger, 16-18 juni

  • 5 jun 2012

Vänersborgs Segelsällskap och Värmland Västergötland Seglarförbund bjuder in till seglarläger. Välkommen till det 57:e Sikhallslägret : Lördag t.o.m. måndag 16-18 juni.

I tre dagar kommer lägerdeltagarna att segla så mycket som vädret tillåter. Lärorikt och kul! Lägret är öppet för alla jolleseglare. Deltagarna delas upp i grupper beroende på erfarenhet och båttyp.
Grön grupp bor i vår klubbstuga och övriga i sikhallsmagasinet.
Simkunnighet 200 meter, egen båt samt gällande medlemskap i svenskt segelsällskap krävs.


Samling och ankomstanmälan vid VäSS:s klubbhus i Sikhall på lördag kl. 9.30.
Seglingarna avslutas vid 15-tiden på måndagen. Därefter avslutning med diplomutdelning och fika. Lägret är slut senast kl 17 måndag eftermiddag.
Avgift: 900 kr, Anmälan senast 10:e juni ! Efteranmälan 1000 kr. Betalning sker antingen via Väss bankgiro eller kontant vid ankomst. Anmälan är bindande.


Skicka anmälan till Kristina_Fredriksson9@hotmail.com eller lämna i cafeterian
Mycket segling, många barn kräver att föräldrar ställer upp och hjälper till med de praktiska bestyren under några av arbetspassen. För att arbetet ska flyta kommer arbetspass för föräldrar till klubbens barn att schemaläggas. Gästande klubbars föräldrar är välkomna att hjälpa till, meddela gärna oss i din anmälan. Besked om arbetspass lämnas via mail och annonseras senast tisdag före lägret på anslagstavlan klubbhuset på Sanden och vid ankomstanmälan i Sikhall.


OBS!! du äter gratis det eller de pass du jobbar.
Övriga föräldrar är välkomna att äta/fika tillsammans med/efter barnen, i den utsträckning det finns mat kvar. Matbiljetter finns att köpa
Föräldrar och anhöriga är naturligtvis välkomna att hälsa på eller delta, när som helst under lägret!


Liten familjefest med föräldrasegling ( ej krav på kappseglingsvana ) och grillning planeras till söndag kväll vid 18-tiden. Boka deltagande på anmälningsblanketten. Betalas på plats.


Namna alla prylar, såväl till båten som dina personliga grejer. Det blir en väldig röra med så många seglare och det är lätt att blanda ihop sina saker.
Tag med rejält med ombyte! Seglarkläderna brukar bli genomblöta och torkmöjligheterna är små med så många deltagare. Föräldrar som kommer och hälsar på, bör lasta bilen full med varma och torra kläder!


Kvarglömda prylar kan hämtas i klubbhuset på Sanden efteråt!
Enkel kiosk på lägerplatsen motiverar liten fickpeng till ditt barn!