Ordförande har ordet, september 2013

  • 4 sep 2013

Efter vårt styrelsemöte i måndags så hade mörkret redan smugit sig över oss, men vi ser ljuset på framtiden och för kommande Tjörn Runt. Nu känns det att hösten närmar sig, vi avslutar säsongen med arbetsdag den 26 oktober.

På mötet kunde vi konstatera att Tjörn Runt blivit lyckat. Vi har fått mycket positiv respons från både seglare, sponsorer och åskådare. Vi kan även konstatera att vi klarat ekonomin för Tjörn Runt bra efter en viss oro inledningsvis och prognosen pekar på ett litet överskott.

Vi har en bra tillväxt!

Under sommaren har det varit rekordmånga deltagare i seglarskolor, sjöbusar, sjörövare och access. Det är fantastiskt roligt att se så många som vill segla med oss och att det blir en tillväxt i klubben. Men än är säsongen inte riktigt slut. Till helgen är det regionkval för optimister, jolleträningen håller på september ut och poängkappseglingarna för kölbåt fortsätter en bit in i oktober. Så ännu dröjer det innan vi låter båtarna få sin vintervila.

Gemensam arbetsdag 26 oktober

Vår årliga höstarbetsdag blir den 26 oktober med samling kl 09.00. Jag hoppas få se många av er på denna dag när vi gemensamt hjälps åt (Niklas har lovat lite god förtäring). På agendan står som vanligt att få upp båtar och bryggor upp på land, målning av resterande ytor på klubbhuset samt förbättringar av accessjollarna så de ska fungera bättre till nästa säsong.

Vi ses på arbetsdagen!

Olof Beckman

Ordförande