Seglarmingel den 9 november med och om Scandinavian Race Week

  • 3 nov 2013

Arrangörerna bakom Scandinavian Race Week bjuder alla seglare, oavsett om du deltagit i arrangemanget eller inte, till en mix av föreläsningar av segelmakare och framgångsrika seglare på Stenungsbaden den 9 november.

Det blir föreläsningar om nästa års säsong, en liten utställning och mingel med seglare av alla kategorier under eftermiddagen.

Dessutom finns det möjlighet till spa, avkoppling och bra pris på övernattning för dig och eventuell medföljande maka, sambo, partner, seglarkompis eller kanske en ny besättningsmedlem inför nästa års kappseglingssäsong. På kvällen blir det seglarbufé och sedan after sail med bildspel och premiärvisning av filmen från Scandinavian Race Week 2013, kappseglingsveckan mellan öar i Kroatien, där 100 seglare fightades mot varandra på dagarna och hade kul tillsammans på kvällarna.

Kom och träffa kappseglare och nöjesseglare från både när och fjärran för en härlig säsongavslutning och inspireras inför nästa års seglingssäsong.

Priser

Seglarmingel med fika på eftermiddagen 150 kronor. OBS! Betalas kontant på plats. Anmäl senast 2013-11-05 till ake@fredriksson.tv

Seglarmingel Dagpaket

Lunch, fika och after sail, spaentré 725 kr (475 kr utan spa)

Seglarmingel Seglarpaket

Lunch, fika och after sail, spaentré och övernattning, helpension 1195 kr (ordinarie pris fr 1640 kr)

Enbart After Sail med Pytt i panna på buffé och en öl 225 kr.

Dryck tillkommer till priserna ovan.

Boka senast 2013-11-01 på www.stenungsbaden.se. Bokningskod ”SAIL”

Deffnitioner:

Seglarmingel är föreläsningarna under eftermiddagen

After Sail är middag, och kvällens bild- och filmvisning.

Läs mer på http://fredriksson.tv/2013/11/01/seglarmngel-och-after-sail-uppdatering/