Ny anmälan Lilla Tjörn Runt och Tjörn Runt by COWI öppen

  • 2 feb 2014

Nu öppnar vi anmälan för det 51:a året med Tjörn Runt by COWI och det 30:e året med Lilla Tjörn Runt. Det är med stor glädje vi i samband med Båtmässan även lanserar en ny webbaserad programvara för anmälan och administrering av segeltävlingar. Målet är att vi ska kunna hantera alla klubbens olika tävlingar i ett och samma system. Det kommer i första hand att användas för Lilla Tjörn Runt och Tjörn Runt by COWI under 2014.

Efter flera års funderingar har vi tagit steget att bygga en webbaserad programvara för hantering av segeltävlingar. Vi har kunnat genomföra projektet med hjälp av personer med rätt IT-kompetens, kunskap om kappsegling och som med ett stort engagemang har utvecklat ett system som kan hantera stora segeltävlingar som Tjörn Runt by COWI. Systemet är byggt med modern teknik som skall göra hanteringen snabbare och enklare för alla deltagare. För oss som arrangör är det viktiga att kunna hantera allt från anmälan till betalning och resultathantering i ett och samma system.

Vi har ägnat mycket tid åt tester men det finns så klart risk för buggar som vi inte har upptäckt. Vi hoppas på förståelse från alla användare och skall göra vårt yttersta för att snabbt rätta till eventuella problem.

Länk till Anmälan Lilla Tjörn Runt 2014

Länk till Anmälan Tjörn Runt by COWI 2014

Tävlingsledningen

Tjörn Runt by COWI