Nu kör vi igång seglingssäsongen 2015!

  • 17 mar 2015

Än är vi bara inne i Mars månad men redan är det mycket som händer och sker nere på klubben. Vi ser fram emot en ny säsong och redan finns det en hel del inplanerat i Jollekalendern 2015 under jollefliken.

Trots att säsongen bara precis har börjat är det redan mycket som händer på klubben. Fram emot slutet av Mars har vi en helg som är fullspäckad med aktiviteter som vi hoppas få stor uppslutning kring. Redan nu är vi i full färd med att få klart våra Ribar, under några arbetskvällar kommande två veckor försöker vi få dem klara så att de finns tillgängliga för de seglare som redan kommit igång med att träna. 

Fredag den 27/3 till söndag 29/3 är det ett träningsläger i Lysekil för Optimister, Zoomar och E-jollar, redan nu är ett gott gäng från StSS anmälda men vi hoppas så klart på att det blir ännu fler. Vill ni veta mer om lägret kan ni besöka Jollekalendern för 2015, där finns även direktlänk till anmälan. Sista anmälningsdag är 20/3.  

Söndagen 29/3 kör vi på med en arbetsdag på klubben då vi fixar allt som krävs för att säsongen ska kunna köra igång på riktigt. Vi ser fram emot en trevlig dag då vi välkomnar alla i alla åldrar för att hjälpa till. Mycket behöver göras och ju fler vi är desto mer hinner vi få gjort. Efter arbetsdagen passar vi på att avsluta dagen med ett jollegruppsmöte. Till våra möten välkomnar vi alla föräldrar som vill komma, ju fler desto bättre. 

Hoppas vi ses!