Vad händer med sjöbodarna?

  • 27 maj 2015

Just nu är det stökigt kring sjöbodarna och det har varit problem med att öppna dörrarna och att ta in och ut segel. Det kommer fortsatt att vara ett tag men vi jobbar med att rätta till det.Tänk på att ni kan använda den stora porten vid verkstan.

Tänk på att ni kan använda den stora porten som ligger närmast verkstan, där vi brukar ta ut bojar. Där blir det lättare att ta ut seglen och det finns även en trappa ner till däcket.

Nu är även en byggare kontrakterad, Byggtjänst. Redan denna vecka börjar de sätta formen för bottenplattan. Den ska vara gjuten och klar till vecka 25. Efter plattan är gjuten blir det murning mot vägen följt av återfyllning mellan mur och väg. Utbyggnaden ska vara klar vecka 30 och därefter kommer det att återställas så att allt är klart i början av augusti. En av vinsterna med ombyggnaden är att vägen till kranen kommer att bli bredare.

Arbetet kommer att pågår på dagtid och kan komma att pågå samtidigt med sommarens seglarskola. Byggaren kommer att göra en konsekvensbeskrivning som jolleverksamheten kommer att ta del av.

Har du frågor kan även höra av dig till de olika funktionsansvariga; Anders Nilsson (kölbåt), Elinore Karlsson (Jolle), Anders Torén (tävling), Stefan Olsson (RC) och Karolina Berglund (access). Eller någon av våra ordföranden Olof Beckman (klubben) och Lars Berglund (SSSArrAB).

Kontaktuppgifter till styrelsen.

Läs även mer om Vi bygger för framtiden.