Fin Avslutning på Musto Cup

  • 3 sep 2015

image: Fin Avslutning på Musto Cup

I år har vi avverkat tre lyckade Cuper i formatet "Träna på att tävla". Ett koncept som visat sig bära stor framgång för såväl nya som gamla seglare. Målsättningen är att uppleve glädjen i att kappsegla på ett kravlöst sätt med utrymme för allt tänkbart stöd som man kan behöva beroende på vilken nivå man befinner sig. Alla är välkomna och vi hoppas på att bli fler! Målsättningen är att bli minst 40+

Vi inledde i våras med Treson Cup via Jonas Rolfsman, tätt följd Ventilationsgruppen Cup genom Martin Andersson som även bistått med stort engagemang och mycket kunskap kring kappsegling i rollen som tävlingsledare under samtliga cuper samt goda tårtor till varje avslutning.

I veckan avslutade vi Cup nummer tre; MUSTO Cup via Trendmark, som vi vill utbringa ett extra stort tack till, för de mycket generösa priserna och för det hedersamma besöket av Björn Smit. Björn bistod som tävlingsledare ute på vattnet dagen till ära under själva tävlingen och som prisutdelare. Till vår stora glädje bjöd han dessutom bland annat även på underhållande historier från sin egen och andras seglarkarriärer samt tänkvärda tips och råd för alla våra seglare. 

Vi hoppas och håller tummarna för att vi får glädjen till ytterligare ett besök kommande säsong

Musto Cup 2015

 

På tisdag 8/9 kör vi i gång med avslutande LAVA Cup som sponsras av People of Lava via en av våra initiativtagare till det här konceptet Christian Svantesson, som även han, trots ett mycket pressat schema detta år, gjort allt för att vara med på plats så mycket som bara möjligt. Vill man vara med så är det bara att dyka upp nere på bryggan och anmäla sitt intresse till någon av oss vuxna som finns på bryggan så ska vi hjälpa er tillrätta.

Vill man kika på resultaten för årets cuper kan man klicka på: Träna på att tävla

Ett särskilt stort tack till Ernst Johannessen som bistår med att så effektivt ladda upp och bistå med de här resultaten på hemsidan efter varje tävling vare sig han har möjlighet att finnas på plats eller ej.

 

Det finns så många fler att tacka som generöst bistår med hjälp kring det här arrangemanget. Många fina och trevliga föräldrar som bistår med posetiv stöttning till sina och andras barn, handräckning och funktionärsroller vid behov m.m.

 

Kom ihåg: Sist eller först har ingen betydelse, den som har haft allra roligast på vattnet är största segraren av alla!