Nu börjar jolleåret 2016

  • 14 jan 2016

Nu börjar det bli dags att boka upp viktiga datum för 2016 och förbereda sig för allt det roliga vi har framför oss i år. Först ska vi ta oss igenom kalla Januari och Februari men sedan är det hög tid att köra igång!

19 Mars med start 9.30 har vi årets första arbetsdag då vi träffas på klubben för att lägga i båtar och bryggor samt lyfta ut jollar m.m. En trevlig dag för alla medlemmar i vår fina klubb då vi ser fram emot att på nytt få träffas efter vinterns långa uppehåll.

 

19-20 Mars är StSS jolleseglare inbjudna till att delta på Lysekilslägret som arrangeras av VÄSS och LSSG. Länk till anmälan och ytterligare information kommer snart att återfinnas i jolles aktivitetskalender för 2016. Lägret vänder sig till Opti- Zoom8- samt E-jolle seglare.

 

9-10 April Arrangerar vi Zoom8 riksläger på StSS. Jacob Danefer (Danmarks Zoom8 klasstränare) kommer att agera huvudtränare men beroende på hur många som dyker upp från Sveriges alla hörn kommer vi även att plocka in ytterligare en tränare vid behov. Mer information om detta arrangemang kommer också att finnas länkat till via jolleklalendern när det närmar sig.

 

16-17 April arrangerar vi åter igen Liros Nordic Race för Opti, Zoom8, E-jolle och OK-jolle. Som vanligt kommer vi då besökas av många deltagare från alla våra grannländer. Detta är en segling som ställer lite mera krav på seglarna och rekomenderas för dig som är röd/svart seglare. Här behöver vi många som är villiga att hjälpa till både på land och vatten. 

 

30 April arrangeras Majbrasan i Ljungskile. En toppentävling för såväl Optiseglare som Zoom8 seglare och som passar alla som passerat Grön grupp. Hoppas vi blir många seglare från StSS som dyker upp på denna trevliga begivenhet.

 

Ordinarie träning kör igång under v.18 och håller på 6 veckor framåt. Glöm inte att gå in och anmäla er.

 

Snart ses vi på bryggan igen!