Båtmässan

  • 5 jan 2017

Som vanligt för oss båtintresserade på västkusten så är Båtmässsan i Göteborg det första riktiga vårtecknet. Båtmässan 2017 genomförs mellan den 3 februari och den 12 februari.

I år kommer vi i StSS att ha en lite annorlunda framtoning än vad vi haft de senaste åren och vi har fått med oss mässan på att samla vår klubbs aktiviteter på en plats. Det innebär att båtmässan satsar och investerar i vårt mässdeltagande på ett påtagligt och för oss väldigt roligt sätt!

Vi kommer att ha RC-bassängen på samma plats som vår monter, tillsammans! Dessutom kommer hela vår verksamhet återfinnas i segelbåtshallen. I kortänden av bassängen, i skydd av vindskydd av plexiglas, kommer kommer vi att ha monter och utlämning/betalning av RC-båtar.

Det innebär att vi kommer få ett helt annat flöde av besökare att prata med och informera om vår fina verksamhet. RC-seglingen drar som bekant många besökare och det är mycket aktivitet runt bassängen. Förra året seglade ungefär 1200 person i bassängen hos oss, många barn och ungdomar men även förvånansvärt många nyfikna vuxna. Det är stundtals kö i väntan på att få segla, många tillfällen alltså att prata med besökarna. 

…och när barnen seglar väntar föräldrarna vid bassängen!

Förhoppningsvis kan vi även hjälpas åt med med att hantera båtar, instruera, ta betalt av seglarna etc. 

Det här kommer att bli jättebra!

Du hänger väl på och hjälper till? Anmälan som vanligt till kansliet: stss@stss.se

En informationsträff inför mässan kommer att ske måndag 30 Januari kl: 18.00 i klubbhuset.

Vi ses!