Det händer mycket på land under Lilla Tjörn Runt

  • 10 aug 2017

Även på land är det fullt med aktiviteter under Lilla Tjörn Runt. Vad sägs om en foilande optimist?

Även på land är det fullt med aktiviteter under Lilla Tjörn Runt.

Foilande optimist

Vad sägs om att ta en till på en foilande optimistjolle där grafen och bärplan ger optimisten superkrafter? Chalmers är på plats och visar optimisten som har ett både lättare och starkare skrov än normalt. Ta en titt på  www.chalmers.se

Kläder, aktiviteter och mat

I Race Center hittar du kläder från Dixon/Musto Sebago och på Udden har ICA aktiviteter för alla deltagare och besökare. Det kommer även att finnas härlig mat från och mat från JD Grill & Event.

Segla med Stenungsbaden Edin Progressiva

Deltagarna i Lilla Tjörn Runt kommer också få möjligheten att segla med Stenungsbaden Edin Progressiva, en av de snabbaste båtarna i Tjörn Runt by COWI. Vi lottar ut tolv platser till Lilla Tjörn Runt deltagare för en seglats med ut i Hakefjorden.

Alla deltagare i Lilla Tjörn Runt har chansen att segla med Stenungsbaden Edin Progressiva, en av de snabbaste båtarna i Tjörn Runt by COWI. Vi lottar ut tolv platser till Lilla Tjörn Runt-deltagare för en seglats ut i Hakefjorden.

Alla som startat i Lilla Tjörn Runt har en möjlighet att vinna denna fantastiska upplevelse.

Lotten avgör vilka som får hänga på en seglats på 45-60 minuter ut i Hakefjorden.

Vinnarna offentliggöras i samband med målgången av Lilla Tjörn Runt och Stenungsbaden Edin Progressiva kastar loss så snart som möjligt efter målgången.

Kom ihåg flytvästen!