StSS är Årets breddklubb 2017

  • 3 dec 2017

Lördagen den 25 November hade Västkustens Seglarförbund sitt årsmöte. Det är med stor ära vi i Stenungsunds Segelsälskap fick motta utmärkelsen som Årets Breddklubb.

För fem år sedan arbetade vi igenom ett projekt med avseende att identifiera ett antal långsiktiga mål för klubben. 

Gemensamma värderingar, Stärka varumärket Tjörn Runt, Skapa ett Maritimt Center samt Öka klubbens bredd.

Dessa fyra mål beslutade vi att driva vidare och därmed påbörjades en process som innebär en fortsatt utveckling av Stenungsunds Segelsälskap, en fantastisk förening för barn, ungdomar och vuxna oavsett vilka förutsättningar man har för att utöva idrotten segling. 

Att nu bli utnämnd till årets breddklubb ligger helt i linje med vad vi vill åstadkomma och därmed ser vi det som en framgång att bli uppmärksammade på detta vis.

Jag vill härmed personligen tacka Styrelsen för VKSF för denna uppmärksamhet och ser med glädje fram mot ytterligare framgångar för Stenungsunds Segelsällskap. Tillsammans skall vi skapa det Maritima Centret som vi har alla förutsättningar att lyckas med och vi skall fortsätta vara en klubb på bredden. En klubb där alla är välkomna och där vi ser till att vi alla trivs genom att vi välkomnar nya som gamla medlemmar, att vi tar hand om barn, ungdomar och föräldrar som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Det är ni alla 1300 medlemmar som är Stenungsunds Segelsällskap, inte bara vi i Styrelsen, vi ser bara till att genomföra det vi alla vill åstadkomma.

Olof Beckman

Ordförande Stenungsunds Segelsälskap