Snart är det dags för seglande luciatåg mellan bryggorna på torget

  • 4 dec 2017

Med ljus i riggen, smäktande skönsång och luciakronor på huvudet planerar vi på nytt att genomföra ett seglande luciatåg genom sundet mellan bryggorna.

Vi närmar oss Lucia och liksom föregående år kommer StSS jolleungdommar bjuda på Luciasegling nere i sundet om väder och vind vill. Vi samlas på klubben kl. 17.30 och seglar iväg från klubben kl. 18.00 onsdagen den 13 december med ljus i riggen och smäktande skönsång i fri improvisation. Vi välkomnar alla nya som gamla seglare vare sig man vill vara med och segla eller bara vill vara med och titta samt fika med sina seglarvänner.

De som har egna båtar seglar dem och pyntar själva båtarna med ljusslingor och glitter, Oscar Andersson kommer att ställa upp med en C55 där det kommer finnas möjlighet att följa med om man inte har tillgång till egen båt.

Efter seglingen samlas vi i klubbhuset för Glögg och Lussefika och hoppas att riktigt många klubbkompisar från alla sektioner dyker upp.

För att vara med och lussa ber vi er vänligen att gå in på vår Facebook grupp StSS Jolle via länken nedan och anmäl er så att vi kan beräkna fika och hur många som eventuellt vill vara med i C55an.

StSS Jolle Facebook

Tala gärna om för alla vänner och bekanta om att det ska lussas i sundet så att så många som möjligt kan komma och titta och fika med oss. Vi sysns bäst från Espressohouse bort mot Fregatten.